Om oss

Vi på dimh har rätt metodik samt sammansättning av kompetenser och kulturer för att kunna skapa digitala verktyg som gör skillnad för de flesta människor i världen.

  

Subtitle

Description

Vi på dimh brinner för att förändra världen! 

Vårt mål är meningsfull digitalisering med människan i centrum. 

När vi jobbar sätter vi behoven i fokus och utgår från att folk mår bra av att ha roligt. Vi jobbar agilt och alltid nära behovsbärarna, för att hitta de innovativa lösningarna som gör skillnad på riktigt! Spelmekanismer går som en röd tråd genom våra verktyg, då vi ser det som ett effektivt sätt skapa motivation och meningsfullhet.

Våra uppdrag inom dimh består ofta av appar, spelutveckling, landningssidor, rådgivning, föreläsningar, workshops, konceptutveckling, finansieringslösningar med mera. Här hjälper vi våra kunder ta fram produkter som främjar hälsan hos människan, vilket exempelvis kan vara ett spel för att snabbare rehabilitera förvärvade hjärnskador. Det kan också vara ett helt koncept som hjälper företag att öka den aktiva arbetskulturen hos sina anställda, eller ett spel för att förmedla forskning på ett lättillgängligt sätt. 

Vår expertis

Vi skapar med hjärna och hjärta för meningsfull digitalisering. Utgångspunkten för våra lösningar är alltid om och på vilket sätt digitalisering bäst kan göra nytta. Allt vi gör skall ha ett gott syfte.

Vi strävar efter att göra skillnad i världen och vara kreativa. I våra relationer är vi långsiktiga, trovärdiga och respekterar alltid individen.

I vårt arbete är vi alltid nära, lyhörda och vi involverar beställaren i hela processen. Vi möter behoven hos våra kunder med fokus på slutanvändarna. 

Vi är dimh!
Agnes

Agnes

Utvecklare

Sofia

Sofia

Utvecklare

Malin

Malin

Affärsutvecklare

Sese

Sese

QA

Peter

Peter

Utvecklare

Peter

Peter

Speldesigner, QA

Ellen

Ellen

Grafiker, UX designer

Elin

Elin

Affärsutvecklare

Liselotte

Liselotte

Utvecklare

Erich

Erich

Spelutvecklare