ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Generator

Tjänster

Write

Med vår varma kultur släpper vi in dig som en i gänget. Med vår metodik involverar vi dig och slutanvändarna i processen.

Vårt lojala, drivna, och innovativa team hjälper dig med allt från finansiering till färdigt verktyg. Med vår metodik säkerställer vi att vi är på rätt väg och har en gemensam målbild. Vi involverar slutanvändarna för att skapa digitala verktyg som de själva vill använda. Genom meningsfull digitalisering gör vi helt enkelt svåra saker enklare och mer tilltalande så att fler får till sig kunskap kring det gemensamma målet, med fokus på hälsa.

Våra kompetenser

2D & 3D-grafik
2D & 3D-grafik
Animation
Animation
AR & VR-utveckling
AR & VR-utveckling
Affärsutveckling
Affärsutveckling
Full stack programmering
Full stack programmering
Konceptutveckling
Konceptutveckling
Projektledning
Projektledning
Q&A Tesning
QA & Testning
Rådgivning
Rådgivning
Spelutveckling
Spelutveckling
UX & UI design
UX & UI design

Våra tjänster

Thumb_Tjänster_föreläsning_h

Föreläsningar

Vill du veta hur vården kan bli bättre med hjälp av spelifiering? Vi är riktigt bra på att inspirera kring gamification och digitalisering inom sjukvård och hälsa.

Thumb_Tjänster_Concept_h

Konceptutveckling

Skulle du vilja utveckla en tjänst eller spel? Med hjälp av just din kunskap och insikt producerar vi ett grymt koncept som du blir nöjd med. 

Thumb_Tjänster_Workshop_h

Workshops

För att skapa engagemang och en god grund för fortsatt arbete håller vi i workshops där vi inspirerar och ni hjälper oss med er expertis. Kanske skapar vi ett grymt koncept ihop? 

Thumb_Tjänster_Deal_h

Rådgivning

Var befinner vi oss, vart är vi på väg och vad vill vi? Detta hjälper vi dig gärna att svara på. Våra seniora rådgivare guidar dig genom din omvärld och hjälper dig att förstå den.

Thumb_Tjänster_Spelutveckling_h

Spelutveckling

Det spelar ingen roll om vi tagit fram ditt koncept eller inte. Vi kan översätta det till verklig produkt tillsammans med våra utvecklare samtidigt som du är med under hela processen. 

Thumb_Tjänster_Support_h

Drift & underhåll 

När vi har byggt färdigt och lösningen är sjösatt, tar vi ansvar för att lösningen fortsätter att fungera och är tillgänglig för de du önskar, så länge du önskar.

Thumb_Tjänster_UppHandling_h

Upphandling & Ansökan 

Vi har lång erfarenhet av att rådgiva våra kunder med att hitta finansiering till sina projekt. Har du en idé? Vi hjälper dig!

Thumb_Tjänster_Storytelling_h

Storytelling

Kraften i berättandet är stort och kan verkligen göra skillnad. Vi hjälper dig förmedla dina budskap på rätt sätt genom storytelling.

Dimh_logo-1

Ska vi inspireras av varandra?
Låt oss höras av!

© Dimh 2022. All rights reserved.